Avís Legal

La Diputació Provincial de Castelló mitjançant el domini dipcas.es facilita la informació sobre l'organització i gestions de la entitat provincial.

La Diputació Provincial de Castelló, no garantitza que la web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable dels possibles perjudicis que es puguen derivar d'interferències, omissions, interrupcions, averíes telefòniques, virus informàtics i desconnexió o trastorns produïts per deficiència o sobrecàrrega de les línies telefòniques o del sistema d'Internet, així com també dels danys que poden ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes en el domini d'aquesta Diputació.

La Diputació Provincial de Castelló és titular dels drets de propietat intel·lectual dels escuts, emblemes i logotips que apareguen en el domini i excepte autorització expressa per escrit la seua reproducció, distribució, comercialització o modificació no autoritzada constitueixen infraccions dels drets de propietat intel·lectual. La informació administrativa facilitada mitjançant aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions i actes que tinguen que ser publicats en els diaris oficials.

La Diputació Provincial de Castelló no garantix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web i dels seus serves. Quan siga possible s'advertirà prèviament de les interrupcions en el seu funcionament.

La Diputació Provincial de Castelló es reserva el dret a modificar  unilateralment en qualsevol moment i sense previ avís dels continguts de la web així com l'oferta de servei i la forma de prestar aquest. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions en el present avís legal.

El tractament de les dades de caràcter personal que es recullen mitjançant el domini dipcas.es està subjecta al que disposa la LLei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. L'interessat podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i opossició en els termes establerts per la legislació vigent. Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel Dret del Estat Espanyol i de la Comunitat Autònoma davant dels jutjats que corresponguen a la Diputació Provincial de Castelló. Tot aquell usuari de la web independentment de la jurisdicció accepta el cumpliment i recpecta aquesta clàusula com a renúncia expressa a qualsevol altre que poguera correspondre-li.

Segueix-nos …