Mitjans

En el cper trobareu:

  • Aula
  • Sala d'Expossicions
  • Energia Solar
  • Energia Eòlica
  • Energia Geotèrmica
  • Biomassa

Aula
El cper disposa d'una aula de formació amb capacitat per a 50 persones on s'impartixen cursos i jornades especialitzades en matèria d'eficiència energètica.

medios_aula

Sala d'Expossicions
En el cper podem trobarnos amb una sala d'expossicions.

 medios_sala_exposiciones

Energia Solar
La instal·lació d'energia solar fotovoltaica del cper produeix energia per al propi consum elèctric del centre. Podreu vore les plaques en la "Terrassa de les Energies" i les bateries en la cambra d'instal·lacions.

L'energia solar tèrmica la tenim representada amb un termo solar que és el que proporciona l'aigua calenta als banys del centre. També podreu veure a la terrassa.
El centre també disposa de fanals solars per a l'enllumenat exterior.

Energia Eòlica
Podeu veure el funcionament de l'energia eòlica gràcies al aerogenerador instal·lat a la "Terrassa de les Energies" que produeix energia per al consum del centre. S'acumula l'energia produïda en les bateries instal·lades al quart d'instal·lacions.

Energia Geotèrmica
La calefacció i l'aire condicionat dels edificis els obtenim de l'energia de la Terra, la geotèrmica. La instal·lació recorre tota la superfície de la nostra parcel·la a un metre de profunditat, encara que part de la instal·lació la podreu veure a la cambra d'instal·lacions.

Biomassa
L'energia de la biomassa la tenim representada gràcies a una plantació de cultius energètics representatius. Al CPER trobareu cultius tant per produir calor i electricitat com a biocombustibles.

Segueix-nos …

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.